SK Oude God

Tweede Viertallentoernooi

Nu de fysieke activiteiten weer zijn opgeschort, starten we volgende week vrijdag een tweede editie van het fel gesmaakte Viertallentoernooi op. Voor wie de eerste keer nog niet meespeelde: het betreft een correspondentietoernooi met een bedenktijd van maximum 5 dagen per zet (ipv 3 vorge keer).

Alle deelnemers zullen in groepjes van 4 gelijkwaardige spelers worden geplaatst en tegen elk een partij met wit en zwart spelen. Wie de beste score haalt uit de 6 partijen wordt de kampioen van het viertal. De partijen zullen allemaal gelijktijdig op LiChess gespeeld worden, en via onze SKOG-site zal je al deze partijen kunnen volgen.

Praktisch:

Voor donderdag 6 augustus 14u dien je een account te hebben op LiChiess en aangemeld te zijn via dit formulier. Heb je problemen om een account aan te maken, laat het dan weten aan de toernooileider. Een deelnemerslijst volgt nog.
Vrijdag in de loop van de dag volgt de indeling van de viertallen.
Vrijdag 7 augustus om 20u start het toernooi. Je dient op dat ogenblik aanwezig te zijn op LiChess. Als je er niet kan zijn op dat ogenblik, laat het dan weten.
In de loop van volgende week, krijgen alle deelnemers nog een gedetailleerde uitleg toegezonden hoe het toernooi praktisch gaat starten.

10 reactie(s)